29/04/2013

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg overdrage min bolig til andre?

Ja, dog skal ny lejer godkendes af os.

Der indgås ny lejekontrakt med den nye lejere og først når kontrakt og økonomi er på plads, er tidligere lejer fri for indgående forpligtelser. Der gælder samme regler som ved normal fraflytning/indflytning.

 

Hvordan indgiver jeg en klage over en anden beboer?

Vi anbefaler naturligvis, at du først og fremmest selv tager kontakt til personen. Dette er ikke blot det nemmeste, men det er som regel også den bedste løsning. Ofte er personen ikke klar over, at han/hun er til gene for andre.

Hjælper det ikke at snakke med personen, kan du kontakte os. Det er dog vigtigt af understrege, at vi ikke kan behandle en klage annonymt. Dette betyder, at vi forbeholder os ret til at oplyse, hvem der har klaget.

 

Må jeg have husdyr/Krybdyr i min bolig?

Det er ikke tilladt at holde hus- eller krybdyr. Et par mindre fugle eller fisk er dog tilladt. Vi forventer, at du kontakter os, før du anskaffer dig et eller flere dyr (hvis der holdes husdyr/krybdyr i lejemålet uden tilladelse, betragtes dette som brud på lejekontrakten).

 

Hvad gør jeg, hvis noget i lejligheden går i stykker?

Hvis der sker skader i din lejlighed, skal du straks anmelde det til os. Dette er specielt vigtigt, hvis du opdager utætheder mv., da dette kan få omfattende konsekvenser, hvis fejlen ikke  straks udbedres.

 

 

Forsikringsforhold!

Det er vigtigt, at du selv søger for at tegne en indboforsikring/familieforsikring.

Ved brand eller anden skade dækker vores forsikringer kun bygningerne. Dine egne møbler og indbo skal du selv sørger for at forsikre.